Vendéglátás a könyezet szem előtt tartásával

A KSH adatai szerint 1 2018-ban a vendéglátóhelyek eladási forgalma közel 1300 milliárd forint volt, és az utóbbi években folyamatosan 10% körüli bőcülést mutatott. Ezek óriási számok, amik azt mutatják, hogy a magyar vendéglátóipar dinamikusan fejlődik.

Arra, hogy egy ilyen kiélezett versenyhelyzetben vállalkozása kiemelkedően teljesítsen, számos megoldás létezik. A mai igények közül a környezetvédelmi szempontoknak való megfelelés épp olyan fontosságga bír, mint a megfelelő kiszolgálás, vagy az elfogadható várakozási idő tartása. Sokan választják azért a vegetáriánus életmódot, hogy csökkentség a karbon-lábnyomukat, és sokan nem esznek marhahúst ugyanebből az okból kifolyólag, viszont kevesen találják csak meg azt a középutat, ami a környezet szempontjából is jó, és nem is jár teljesen húsmentes élettel.

Az, hogy egy vendéglátóipari egység környezettudatos legyen, egyre gyakoribb elvárás a vendégek részéről, így ha Ön figyelmet fordít rá, az gazdaságilag is meg fog térülni. Szolgáltatásunk átfogó segítséget nyújt a hely, a folyamatok és az alapanyagok tekintetében is, hogy vállalkozása a lehető legzöldebb lehessen.

1https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_oga019.html

Szolgáltatás

Szolgáltatás tartalma

  • Felmérés helyszínen, vagy speciális esetekben skype tanácsadás.
  • A felmérés során látottakról és beszéltekről készítünk kimutatást és összefoglalót, mely tartalmazza a fejlesztendő területeket és a lehetőségeket
  • Az elemezés az általános tanácsokon túl kitér a beruházási igényekre és lehetőségekre, az elérhető megtakarításokra és a hatékonyság elemzésre is, melyek alapján pontosabb képet kaphat a fejlesztési lehetőségek lehetséges hatásairól
  • Az elemzést írásos formában e-mailben juttatjuk el Önnek
  • Költség-hatékonyság elemzések

A csomag előnyei

  • A munkakörnyezet minőség és dolgozói elégedettség emelkedése
  • Kisebb környezetterhelés és globális környezetvédelmi célok elérésének elősegítésé
  • Új és jövőbe mutató fejlesztések feltérképezése egyszerűen
  • Ügyfélek elégedettségének növekedése
  • Hozzáadott érték növekedés, mely profitban realizálódik

A csomag ára

49.900 Ft-tól

(Nettó ár - az ÁFÁ-t nem tartalmazza.)
Kérjen ajánlatot!
a

Fontos információk

Megrendelés menete

A Greenovention.hu weboldal regisztráció nélkül szabadon használható. Amennyiben meg szeretné rendelni valamelyik szolgáltatásunkat, azt az oldal alján található űrlap segítségével tudja megtenni. Küldjön nekünk egy üzenetet, hogy melyik szolgáltatást szeretné megrendelni, és egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy Ön biztosan a megfelelő szolgáltatást kapja. Az egyeztetés után e-mailben vagy telefonon tudja véglegesíteni megrendelését.

Kérdés esetén kérjük hívja a honlap alján található telefonszámot.
(A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel.)

Fizetés és teljesítés

Fizetés jelenleg csak banki átutalással és banki befizetéssel lehetséges.
A megrendelésről minden esetben számlát állítunk ki, majd a fizetés beérkezése után 24 órán belül a munkatársunk újra felveszi Önnel a kapcsolatot a szolgáltatás teljesítése céljából. A szolgáltatásokhoz szükséges adatokat beérkezése után általában pár napon belül e-mailben küldjük a megrendelt elemzést és szolgáltatást.

Kérjen ajánlatot


Megrendeléshez kérjük töltse ki az alábbi formulát és munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérdés esetén kérjük hívja hétköznapokon 10 és 18 óra között az oldal alján található ügyeletünket.

A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel, először igény esetén segítünk felmérni, hogy melyik szolgáltatás Önnek a legelőnyösebb.Cégnév

Innovention Kft.

E-mail

info@Greenovention.hu

Telefon

+36-30/491-7031


© Copyright 2019 Greenovention - All Rights Reserved