Óvhatjuk környezetünket a nyaralás alatt is

Gyakran lehet róla hallani, mit tehetünk környezetünk védelméért a mindennapok során, és sokan a lehetőségeikhez képest meg is teszik, amit tudnak. Ennek köszönhetően egyre elterjedtebb a biciklivel való munkába járás vagy a korlátozott húsfogyasztásra való áttérés. De mi történik ha kiszakadunk a hétköznapokból? Hogyan lehet úgy nyaralni, hogy legkisebb mértékben ártsunk ezzel a környezetünknek?

Fontos leszögezni, hogy a nyaralás és kikapcsolódás minden esetben többlet károsanyag-kibocsátással jár, melynek fő forrása az utazás, és a hotelek által alkalmazott napi rutinok, azonban nem megoldás ha azt mondjuk, hogy akkor senki ne nyaraljon, keressünk inkább környezetbarát megoldásokat és fordítsunk figyelmet a nyaralás alatt is a környezettudatos életmódra. Általánosságban elmondható, hogy odafigyeléssel és tudatossággal jelentős mértékben lehet csökkenteni nyaralásunk környezeti terhelését. Sajnos jelenleg a nyaralás miatt bekövetkezett környezeti terhelés ritkán kerül előtérbe, így a lehetséges csökkentési lehetőségek sem köztudottak. A Greenovention elkötelezett a téma iránt, így cégünk folyamatosan kutatja a fenntartható és környezetkímélő nyaralási célpontokat, legyen szó szállásról, utazási formáról vagy éttermekről.

Információk


A többi csomagtól eltérően, az utazásos csomagot úgy alakítottuk ki, hogy a megrendelés után Ön válaszhat, hogy milyen témakörben van szüksége tanácsadásra:

  • Általános tanácsadás Skype-on vagy telefonon keresztül 15-20 percben
  • Környezet kímélő utazás tervezése: Ezt azoknak ajánljuk akiknek van kiszemelt célállomásuk a nyaralásra, de szeretnének információhoz jutni, hogy az utazás és ott lét alatt milyen lehetőségeik vannak környezetkímélően nyaralni. Segítünk kiválasztani a legkörnyezetkímélőbb utazási formát (tömegközlekedés esetén megtervezve a teljes utat), szállást és igény esetén keresünk olyan éttermeket, amik a megfelelnek a cégünk által felállított környezetbarát normáknak. Adja meg kiindulási helyét és a célállomást és munkatársaink segítenek Önnek.
  • Környezet kímélő utazás ajánlása: Nem tudja hova menjen nyaralni? Írja meg nekünk milyen típusú nyaralást szeretne (tengerparti, városnézés, vidéki pihenés, stb..) és munkatársaink segítenek megtalálni a legzöldebb úticélokat.
  • Személyreszabott ajánlások a kisebb karbonlábnyom és környezettudatos életmód elérésének érdekében

A csomag előnyei

  • Személyre szabott, a szolgáltatások esetében figyelembe vesszük az egyéni preferenciákat
  • Gyos teljesítés, akár a megrendeléstől számított 24 órán belül
  • Több opció ajánlása, hogy Ön biztosan megtalálja a megfelelőt
  • A hatékonyság elemzéseknél felvázoljuk, hogy a különböző lehetőségeknél milyen eltérések lehetnek a környezetszennyezés szempontjából
  • Költséghatékony és kényelmes megoldás

A csomag ára

9.900 Ft

(Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.)
Megrendelés

Fontos információk

Megrendelés menete

A Greenovention.hu weboldal regisztráció nélkül szabadon használható. Amennyiben meg szeretné rendelni valamelyik szolgáltatásunkat, azt az oldal alján található űrlap segítségével tudja megtenni. Küldjön nekünk egy üzenetet, hogy melyik szolgáltatást szeretné megrendelni, és egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy Ön biztosan a megfelelő szolgáltatást kapja. Az egyeztetés után e-mailben vagy telefonon tudja véglegesíteni megrendelését.

Kérdés esetén kérjük hívja a honlap alján található telefonszámot.
(A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel.)

Fizetés és teljesítés

Fizetés jelenleg csak banki átutalással és banki befizetéssel lehetséges.
A megrendelésről minden esetben számlát állítunk ki, majd a fizetés beérkezése után 24 órán belül a munkatársunk újra felveszi Önnel a kapcsolatot a szolgáltatás teljesítése céljából. A szolgáltatásokhoz szükséges adatokat beérkezése után általában pár napon belül e-mailben küldjük a megrendelt elemzést és szolgáltatást.

Megrendelés


Megrendeléshez kérjük töltse ki az alábbi formulát és munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérdés esetén kérjük hívja hétköznapokon 10 és 18 óra között az oldal alján található ügyeletünket.

A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel, először igény esetén segítünk felmérni, hogy melyik szolgáltatás Önnek a legelőnyösebb.Cégnév

Innovention Kft.

E-mail

info@Greenovention.hu

Telefon

+36-30/491-7031


© Copyright 2019 Greenovention - All Rights Reserved