A környezettudatosság fejlesztése a profit emelkedésével

A mindennapok során mindenki egyre tudatosabban él. Köszönhetően a médiának, környezetünkben hallottaknak és a trendeknek, akarva-akaratlanul épülnek be a környezettudatos megoldások az életünkbe. LED-es izzó használata, szelektív hulladékgyűjtés vagy áttérés ásványvízről csapvízre, csak hogy párat említsünk.

De mi történik, ha nem a hétköznapokról van szó, hanem egy nyaralásról vagy üzleti útról? Szerencsére manapság egyre több figyelmet fordítunk utazásaink környezettudatos megvalósítására, melynek egy lényeges eleme, hogy olyan szállodába foglaljunk szállást, ami figyel a fenntarthatóságra, ezzel a nyaralásunk vagy egyéb útjaink során is úgy (esetleg jobban) tudunk figyelni a környezetre, mint a hétköznapokban.

Kezdje el szállójának fenntarthatósági fejlesztését és élvezze az ezzel járó anyagi és környezeti előnyöket. Cégünk segít eligazodni, hogy mit érdemes tennie. Kérjen árajánlatot és fejlessze vállalkozását magasabb szintre.

Szolgáltatás

Szolgáltatás tartalma

 • Felmérés helyszínen, vagy speciális esetekben skype tanácsadás.
 • A felmérés során látottakról és beszéltekről készítünk kimutatást és összefoglalót, mely tartalmazza a fejlesztendő területeket és a lehetőségeket
 • Az elemezés az általános tanácsokon túl kitér a beruházási igényekre és lehetőségekre, az elérhető megtakarításokra és a hatékonyság elemzésre is, melyek alapján pontosabb képet kaphat a fejlesztési lehetőségek lehetséges hatásairól
 • Az elemzést írásos formában e-mailben juttatjuk el Önnek
 • Költség-hatékonyság elemzések

A csomag előnyei

 • A szállás által nyújtott szolgáltatások színvonalának emelkedése, mely növeli a vendégek elégedettségét
 • Kisebb környezetterhelés és globális környezetvédelmi célok elérésének elősegítésé
 • Új és jövőbe mutató fejlesztések feltérképezése egyszerűen
 • Ingyenes reklámfelület cégünkön keresztül
 • Hozzáadott érték növekedés, mely profitban realizálódik
 • Környezetbarát és fenntartható szállás és szolgáltatások kialakításának elősegítése

A csomag ára

49.900 Ft-tól

(Nettó ár - az ÁFÁ-t nem tartalmazza.)
Kérjen ajánlatot!
a

Fontos információk

Megrendelés menete

A Greenovention.hu weboldal regisztráció nélkül szabadon használható. Amennyiben meg szeretné rendelni valamelyik szolgáltatásunkat, azt az oldal alján található űrlap segítségével tudja megtenni. Küldjön nekünk egy üzenetet, hogy melyik szolgáltatást szeretné megrendelni, és egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy Ön biztosan a megfelelő szolgáltatást kapja. Az egyeztetés után e-mailben vagy telefonon tudja véglegesíteni megrendelését.

Kérdés esetén kérjük hívja a honlap alján található telefonszámot.
(A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel.)

Fizetés és teljesítés

Fizetés jelenleg csak banki átutalással és banki befizetéssel lehetséges.
A megrendelésről minden esetben számlát állítunk ki, majd a fizetés beérkezése után 24 órán belül a munkatársunk újra felveszi Önnel a kapcsolatot a szolgáltatás teljesítése céljából. A szolgáltatásokhoz szükséges adatokat beérkezése után általában pár napon belül e-mailben küldjük a megrendelt elemzést és szolgáltatást.

Kérjen ajánlatot


Megrendeléshez kérjük töltse ki az alábbi formulát és munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérdés esetén kérjük hívja hétköznapokon 10 és 18 óra között az oldal alján található ügyeletünket.

A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel, először igény esetén segítünk felmérni, hogy melyik szolgáltatás Önnek a legelőnyösebb.Cégnév

Innovention Kft.

E-mail

info@Greenovention.hu

Telefon

+36-30/491-7031


© Copyright 2019 Greenovention - All Rights Reserved