Hosszútávú befektetés a környezetbe

Az építkezés és felújítás mindenki életében egy költséges és rendkívül stresszes időszak, amikor számos különböző és nehéz döntést kell meghozni, mely hatással lehet a következő 10, akár 20 évre. A hosszú távra tervezés miatt különösen fontos szem előtt tartani a környezetvédelmi és hatékonysági szempontokat, melyek nem csak a bolygónknak, a pénztárcánknak is jelentősen kedvezhetnek.

Tapasztalataink alapján a leggyakrabban felmerülő probléma az építkezéseknél és felújításoknál a lehetőségek kiaknázása és azok valós költségének és hatásosságának megítélése. A "Fenntarható otthon - Építkezés & Felújítás" csomagunkat úgy alakítottuk ki, hogy a leghatékonyabb és legjobban alkalmazható technológiák és megoldások számításba legyenek véve.

Szolgáltatás tartalma

Szolgáltatás tartalma

  • Egyéni igények, ház típus, lokáció és lehetőségek felmérése
  • 30 perces telefonos vag igény esetén több körös e-mail konzultáció
  • Igény esetén személyes felmérés és konzultáció (feláras)
  • Beépíthető megoldások elemzése és ajánlása
  • Költség-hatékonyság elemzések

A csomag előnyei

  • Személyre szabott, a telefonos konzultáció során felmérjük a pontos igényeket
  • Gyos teljesítés, akár a megrendeléstől számított 24 órán belül
  • Széleskerő megoldások sokféle ház típusra, lokációra és kert méretre
  • A költég-haszon elemzés segítségével megkönnyítjük a választást. Az elemzésből egyértelműen láthatóak a költség, ár és környezeti hatás értékek
  • Költséghatékony megoldás, a csomagban kapott információ több órányi konzultáció információtartalmának felel meg, melyet írásban adunk át

A csomag ára

49.900 Ft

(Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.)
Megrendelés
a

Fontos információk

Megrendelés menete

A Greenovention.hu weboldal regisztráció nélkül szabadon használható. Amennyiben meg szeretné rendelni valamelyik szolgáltatásunkat, azt az oldal alján található űrlap segítségével tudja megtenni. Küldjön nekünk egy üzenetet, hogy melyik szolgáltatást szeretné megrendelni, és egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy Ön biztosan a megfelelő szolgáltatást kapja. Az egyeztetés után e-mailben vagy telefonon tudja véglegesíteni megrendelését.

Kérdés esetén kérjük hívja a honlap alján található telefonszámot.
(A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel.)

Fizetés és teljesítés

Fizetés jelenleg csak banki átutalással és banki befizetéssel lehetséges.
A megrendelésről minden esetben számlát állítunk ki, majd a fizetés beérkezése után 24 órán belül a munkatársunk újra felveszi Önnel a kapcsolatot a szolgáltatás teljesítése céljából. A szolgáltatásokhoz szükséges adatokat beérkezése után általában pár napon belül e-mailben küldjük a megrendelt elemzést és szolgáltatást.

Megrendelés


Megrendeléshez kérjük töltse ki az alábbi formulát és munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérdés esetén kérjük hívja hétköznapokon 10 és 18 óra között az oldal alján található ügyeletünket.

A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel, először igény esetén segítünk felmérni, hogy melyik szolgáltatás Önnek a legelőnyösebb.Cégnév

Innovention Kft.

E-mail

info@Greenovention.hu

Telefon

+36-30/491-7031


© Copyright 2019 Greenovention - All Rights Reserved