A karbonlábnyom egyszerűbben csökkenthető, mint azt sokan gondolnák

A háztartások CO2 kibocsátásának jelentős része származik az étkezésből. Amit megeszünk, míg eljut a tányérunkig rengeteg CO2 és egyéb ÜHG (üvegházhatású gáz) levegőbe jutásáért felelős. Kezdve a vetőmagok csomagolásától, a marhák metán-kibocsátásán át az élelmiszer szállításáig különböző mértékben minden károsanyag-kibocsátással jár. Tudatos táplálkozással akár jelentős mértékben csökkenthetjük a táplálkozásunkból származó károsanyag-kibocsátást.

Köztudott tény, hogy a húsipar az egyik legszennyezőbb iparág, így azzal ha húst fogyasztunk sokkal jobban szennyezzük a környezetet, mintha csak zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanánk. Kevébé köztudott viszont, hogy a sajtkészítés, és ezzel együtt a fogyasztás hasonlóan káros a környezetnek, viszont nem minden fajta hús egyformán szennyező. Rendelje meg szolgáltatásunkat és tudja meg, hogy táplálkozása milyen hatással van a környezetre, és miként tudna javítani rajta.

Információk


Szolgáltatás tartalma

 • Étkezési szokások felmérése a megrenelővel közösen
 • Adatok elemzése és kiértékelése
 • Csökkenthető területek és potenciál feltérképezése
 • Személyreszabott ajánlások a kisebb karbonlábnyom elérésének érdekében
 • A tanácsok hatékonyságának értékelése a megvalósításhoz szükséges energia és költség alapján
 • Rövid- és hosszútávú tervek felállítása több szempont alapján

A csomag előnyei

 • Személyre szabott, a pontos igényeket és szokásokat a megrendelővel közösen mérjük fel
 • Gyos teljesítés, akár a megrendeléstől számított 24 órán belül
 • Széleskerő megoldások melyek során a hangsúly a fokozatosságon és megvalósíthatóságon van, nem a radikális megoldásokon
 • A hatékonyság elemzéseknél egyértelműen felvázoljuk és kiértékeljük, hogy az egyes változtatások az étkezésben mekkora ráfordítást igényelnek, és a ráfordításnak mekkora a megtérülése
 • Költséghatékony megoldás, a csomagban kapott információ több órányi konzultáció információtartalmának felel meg, melyet írásban adunk át

A csomag ára

19.900 Ft

(Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.)
Megrendelés

Fontos információk

Megrendelés menete

A Greenovention.hu weboldal regisztráció nélkül szabadon használható. Amennyiben meg szeretné rendelni valamelyik szolgáltatásunkat, azt az oldal alján található űrlap segítségével tudja megtenni. Küldjön nekünk egy üzenetet, hogy melyik szolgáltatást szeretné megrendelni, és egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy Ön biztosan a megfelelő szolgáltatást kapja. Az egyeztetés után e-mailben vagy telefonon tudja véglegesíteni megrendelését.

Kérdés esetén kérjük hívja a honlap alján található telefonszámot.
(A megrendelő űrlap beküldése nem jár fizetési kötelezettséggel.)

Fizetés és teljesítés

Fizetés jelenleg csak banki átutalással és banki befizetéssel lehetséges.
A megrendelésről minden esetben számlát állítunk ki, majd a fizetés beérkezése után 24 órán belül a munkatársunk újra felveszi Önnel a kapcsolatot a szolgáltatás teljesítése céljából. A szolgáltatásokhoz szükséges adatokat beérkezése után általában pár napon belül e-mailben küldjük a megrendelt elemzést és szolgáltatást.

Megrendelés


Megrendeléshez kérjük töltse ki az alábbi formulát és munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérdés esetén kérjök hívja az oldal alján található ügyeletünket.

Megrendeléshez kérjük töltse ki az alábbi formulát és munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérdés esetén kérjük hívja hétköznapokon 10 és 18 óra között az oldal alján található ügyeletünket.


Cégnév

Innovention Kft.

E-mail

info@Greenovention.hu

Telefon

+36-30/491-7031


© Copyright 2019 Greenovention - All Rights Reserved